RRETH ENTERPRISE RENT-A-CAR

Whats the Enterprise Way? Taking care of our customers, our communities, our employees and our environment.

Kultura dhe puna e palodhur krijoi Enterprise.

Enterprise Rent-A-Car is an ongoing American success story. Our guiding principles, and humble beginning, revolve around personal honesty and integrity. We believe in strengthening our communities one neighborhood at a time, serving our customers as if they were our family, and rewarding hard work. These things are as true today as they were when we were founded in 1957.

Sot, rrjeti ynë i gjerë do të thotë që Enterprise është ofruesi më i madh i zgjidhjeve të transportit. Ne ofrojmë makinë dhe kamionë me qira, si dhe ndarje dhe shitje të makinave. Ne jemi këtu kur na nevojitet me mbi 8,000 vendndodhje në të gjithë botën.

We take an active role in sustainability, not only because it’s smart for our business, but because we believe in making the world a better place for future generations. Because of our size, we are in a unique position to foster innovation, advance research and test market-driven solutions.

Dhe ti e dije?

Themeluesi Jack Taylor zgjodhi emrin Enterprise si një përshëndetje për Aeroplanmbajteses se Luftës së Dytë Botërore ku shërbeu, USS Enterprise. Sot, emri Enterprise është sinonimi me udhëheqjen dhe vizionin e biznesit.

  • USS Enterprise
  • Founder Jack Taylor and Road with cars
  • Black & white Enterprise branch location
  • Fuels research
  • CarShare
  • Car on highway
  • USS Enterprise

VLERAT

9.500

Enterprise has over 9,500 locations in more than 100 countries.

50MM

Enterprise ka premtuar të mbjellë 50 milionë pemë në 50 vjet.

Kujdesuni për klientët dhe punonjësit tuaj në fillim, dhe fitimet do të vijojnë.

Gjithçka nisi me shtatë makina dhe një paragjykim

One mans vision is how the Enterprise story begins. Back in 1957, a decorated WWII Hellcat pilot returned home after serving over the skies of the South Pacific. This man, a true innovator named Jack Taylor, had a steadfast dedication to his country, his family and the dream of starting a business.

Utilizing lessons learned in the Nav ”including the value of hard work, team spirit and simply doing the right thingβ€”Jack embraced the novel concept of leasing automobiles, with a fleet of seven cars.

Enterprise tani është një emër i njohur për udhëtarët e shpeshtë, ata që udhëhoqen në rrugë dhe ata që kanë makinë në dyqan. Ne jemi një markë e njohur si një udhëheqës i njohur në industrinë e marrjes me qira të makinave. Ne vlerësojmë punonjësit dhe klientët po aq sa një anëtar i familjes. Sot, Enterprise vazhdon të drejtojë suksesin përmes një seti të thjeshtë, por të fuqishëm të besimeve për të bërë një lider në marrjen me qira të makinave, duke shërbyer të gjitha nevojat tuaja të transportit.


Couple exploring a rental car