MINI-LEASE. PA BESDI.

PËRVOJENI LIRINË E NJË MAKINE PA TË GJITHA SHTRIRJET.

Mini-Lease bashkon më të mirat e qiramarrjes dhe leasing-ut në një. Me nje qira të paktën një muaj, ju përfitoni:

  • Pagesa mujore fikse
  • Pa kosto mirmbajtjeje, sigurimi ose regjistrimi
  • Shoferë shtesë
  • Larmishmëri zgjedhjesh

Shikoni videon dhe zbuloni mini-Leasenë

GJENI MAKINËN E DUHUR PËR JU! 100% fleksibël dhe transparent

KOHËZGJATJA E QIRASË

Merr me qira makinën për një periudhë nga 1 deri në 12 muaj. Me programin e Mini-Leasesë ju keni fleksibilitetin për të përfunduar ose për të ndryshuar marrëveshjen e qirasë çdo 30 ditë, në rast se nevojat tuaja ndryshojnë.

*Pagesa e qirasë kryhet në fillim të muajit. Në rast kthimi të parakohshëm gjatë dy muajve të parë, nuk aplikohet rimbursimi për ditët e papërdorura. Pas 2 muajsh, mund ta ktheni makinën në çdo kohë, dhe do tarifoheni vetëm për ditët e përdorura.

Ndryshoni makinën

Nuk ju pëlqen makina aktuale? Ju duhet një makinë më e madhe ose më e vogël? Ndryshojeni! Keni mundësinë të ndërroni makinën tuaj çdo 30 ditë. Në raste të tilla, do ju kontaktojmë paraprakisht për të lënë një orar për të kryer ndërrimin e makinës.

Opsionet e paketës

Cila kategori automjetesh ju përshtatet më shumë? Me tre kategori për të zgjedhur, me siguri do të gjeni një për të përmbushur nevojat tuaja

Klasat e makinave Mini & Ekonomia Kompakt & E ndërmjetme  Standard & Madhësia e plotë
       

Përgjegjësia për dëmin

600 EUR

800 EUR

1300 EUR

Përgjegjësia totale e vjedhjes deri në

600 EUR

800 EUR

1300 EUR

KMS falas / Muaj

2500

2500

2500

Shofer shtesë (1)

Asistencë në rrugë

Mirëmbajtja

Ja si funksionon

1. ZGJIDH MAKINË

Në Enterprise rent a car ju mund të zgjidhni nga një përzgjedhje e madhe e automjeteve. Nga makinat kompakte të qytetit, SUV-të familjare dhe furgonat komercialë.

2. ZGJIDHNI DISTANCËN TUAJ

Si parazgjedhje, Mini-Lease ju lejon të zgjidhni numrin e kilometrave në muaj. Nëse vozitni edhe më shumë kilometra, ne do të përgatisim një zgjidhje për ju.

3. ZGJIDHNI MBULESËN E DËMTIMIT

Në Enterprise, ka gjithmonë mbulesë për dëmtimin e automjeteve dhe asistencë bazë në rrugë.

4. REZERVO DHE SHKO

Rezervoni makinën tuaj direkt duke përdorur formularin e mëposhtëm, si alternativë, mund të na telefononi në +30 210 3493411  ose email mini-lease@enterprise.gr dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi për të bërë rezervimin tuaj. Pasi gjithçka të jetë gati për t'u nisur, ne do t'ju kontaktojmë me detajet e rezervimit tuaj.

Zgjidhni Makinën Tuaj

Mini

Citroen C1 ose model i ngjashëm

Na kontaktoni për më shumë informacion

2500 km/muaj

ASISTENCE RRUGORE STANDARTE

MIRËMBAJTJE

1 SHOFER SHTESË FALAS


 

Ekonomike

Toyota Yaris ose model i ngjashëm

Na kontaktoni për më shumë informacion

2500 km/muaj

ASISTENCE RRUGORE STANDARTE

MIRËMBAJTJE

1 SHOFER SHTESË FALAS


 

SUV

Suzuki Vitara ose model i ngjashëm

Na kontaktoni për më shumë informacion

2500 km/muaj

ASISTENCE RRUGORE STANDARTE

MIRËMBAJTJE

1 SHOFER SHTESË FALAS


 

Kontaktoni për një rezervim?

Dëshironi të mësoni se si mund të kurseni para me Enterprise për Qira Biznesi? Paraqisni një kërkesë tani dhe një nga konsulentët tanë do të kontaktojë.

PYETJE TË SHPESHTA

Meqenëse flota jonë ndryshon rregullisht, ne nuk jemi në gjendje të garantojmë që një model specifik makine do të jetë i disponueshëm në çdo kohë të caktuar. 

Ne garantojmë që nuk do të jeni kurrë në disavantazh duke siguruar që nëse kjo ndodh, ne ju ofrojmë një makinë me përmasa dhe karakteristika të ngjashme me atë që jeni duke vozitur aktualisht.

Flota jonë përditësohet rregullisht, Makinat tona janë maksimumi 36 muajsh dhe shpesh do të jenë të reja. 

Duhet të jeni të paktën 21 vjeç për grupet e makinave Mini dhe Economy, 23 vjeç për grupet e tjera të makinave dhe të keni patentë shoferi të vlefshme për të paktën një vit.

 Nëse jeni nën moshën 23 vjeç, për qiranë tuaj do të aplikohet një tarifë për shoferët e rinj prej 372 €/muaj. Kjo shkon në 12,40 €/ditë.

Pranohen vetëm licencat  origjinale, në vend të tyre nuk ka kopje ose ndonjë lloj dokumentacioni.

Duhet të jetë personi që merr makinën me qira ose  një shofer shtesë i autorizuar i listuar në kontratën e mini-qirasë

Kufijtë e kilometrave janë një sasi maksimale e kilometrave të lejuara përpara se të aplikohen tarifa të tepërta. 

Nëse tejkaloni kufirin e kilometrit në kontratën tuaj të qirasë, ne do të paguajmë një tarifë prej 0,08 €/kilometër. Nëse vozitni më pak se lejimi juaj, ne nuk ofrojmë asnjë rimbursim. 

Kontaktoni ekipin tonë për të këshilluar datën tuaj të re të kthimit dhe ne do të ndryshojmë kontratën tuaj. Pasi marrëveshja juaj lëshohet në baza mujore. 

Megjithatë, në fund të muajit mund ta finalizoni qiranë tuaj me një njoftim një ditë. 

 ANë fund të çdo muaji ju jeni të lirë të ndërroni makinën tuaj, thjesht na kontaktoni në mënyrë që ne ta rregullojmë atë për ju. 

Nëse dëshironi të hyni në një automjet më të madh ose më të vogël se ai që jeni aktualisht, çmimi thjesht do të përshtatet me tarifën për automjetin tuaj të ri. 

Ju mund të përdorni kartën e debitit ose kreditit për të paguar qiranë tuaj. Paratë e gatshme, kartat e kreditit me parapagesë nuk pranohen për depozitë.

Ne e mbajmë depozitën tuaj si para-autorizim, me kthimin e automjetit autorizimi lirohet dhe anulohet. Në përgjithësi do ta shihni shumën në llogarinë tuaj brenda 10 ditëve të punës, 

megjithatë në disa rrethana mund të zgjasë më shumë. Ne nuk jemi në gjendje të përshpejtojmë anulimin e paraautorizimit. Nëse keni ndonjë problem, është mirë të kontaktoni drejtpërdrejt bankën tuaj.