POLITIKA E COOKIES

Enterprise Rent-A-Car
Kjo politikë është përditësuar për herë te fundit më 9 Tetor, 2018


TCookies që përdorim lejojnë faqen tonë të internetit të mbajë mend preferencat tuaja, të përmirësojë përvojën e përdoruesit dhe të përshtatë reklamat që shikoni me ato që janë më të rëndësishme për ju. Këto cookies rifreskohen në çdo vizitë në faqen e internetit ose në një faqe tjetër që e njeh cookie-në bazuar në kategoritë e përshkruara më poshtë.
Ne gjithashtu përdorim forma të tjera teknologjish që shërbejnë për të njëjtën qëllim me cookies, si etiketa pixel, dhe që na lejojnë të monitorojmë dhe përmirësojmë faqet tona të internetit dhe aplikacionet tona mobile. Kur flasim për cookies në këtë Politikë, kjo termë përfshin këto teknologji të ngjashme.

WPse Përdorim Cookies?

Ne përdorim llojet e mëposhtme të cookies:

1. Cookies të domosdoshme janë të përdorura për të lejuar ju që të lundroni në një faqe interneti ose aplikacion mobil dhe të përdorni funksionet e saj, si aksesimi i zonave të sigurta të faqes së internetit ose bërja e një rezervimi. Këto cookies janë të domosdoshme për funksionimin e faqes së internetit dhe nuk mund të fiksen në sistemet tona. Përgjithësisht janë vendosur vetëm në përgjigje të veprimeve të bëra nga ju që përbëjnë një kërkesë për shërbime, si vendosja e preferencave për privatësinë tuaj, hyrja ose plotësimi i formave. Mund të vendosni shfletuesin tuaj ose cilet e pajisjes për të bllokuar ose për t'ju njoftuar rreth këtyre cookies, por nëse bëni kështu, disa pjesë të faqes ose aplikacionit mobil mund të mos funksionojnë. Këto cookies nuk ruajnë asnjë informacion të njohur personal. Këto lloje të cookies do të skadojnë brenda një viti nga vizita juaj e fundit në faqen e internetit.

2. Cookies reklamimi përdoren për të ofruar reklama që janë më të rëndësishme për ju. Palë të treta që shërbejnë reklama në emër tonë përdorin cookies për të ndihmuar në zgjedhjen e reklamave që tregtohen te ju dhe për të siguruar që ju të mos shihni të njëjtat reklama herë pas here, si dhe për të matur efektshmërinë e fushatave reklamuese. Varësisht nga funksioni i tyre, disa prej këtyre cookies mund të skadojnë tridhjetë ditë pas vizitës tuaj të fundit në faqen e internetit, ndërsa të tjera mund të qëndrojnë në mënyrë të qëndrueshme derisa të fshihen nga ju.

3. Për më shumë informacion mbi reklamën e synuar, përfshirë mbi cilat palë të treta vendosin këto cookies dhe për të mësuar se si të refuzoni ato, vizitoni Aneksin-in e Miratimit për Cookies-in tonë.

Disa shfletues (web-browser) me te rinj të internetit përfshijnë karakteristikat "Mos ndiq" ("Do Not Track"). Faqet tona të internetit aktualisht nuk përgjigjen te "Mos ndiq" kërkesat ose titujt nga këto shfletues. Për të mësuar më shumë rreth mundësive tuaja për të mos lejuar përdorimin e informacionit tuaj nga disa ofrues të shërbimeve, vizitoni Tools-in e Konsentit Aneksin e Miratimit për Cookies-in tonë. Refuzimi i kësaj praktike nuk do t'ju refuzojë të merrni reklama të përgjithshme dhe do të vazhdoni të merrni reklama të tilla..

Për më shumë informacion rreth se si trajtojmë të dhënat tuaja personale dhe për të ushtruar të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat tuaja personale, ju lutemi konsultoni Politikën tonë të Privatësisë (shtoni lidhjen e përshtatshme për Global/Applicant/Commute/EFM)

Si Mund T'i Administroni Cookies?

Nëse po shikoni përmbajtjen tonë përmes një shfletuesi të internetit, mund të ndryshoni preferencat e cookies dhe të tërhiqni miratimin tuaj në çdo kohë duke përdorur Tools-in e Miratimit të Cookies-in tonë. Ju gjithmonë keni aftësinë për të fshirë cookies manualisht. Nëse po përdorni aplikacionet tona mobile, mund të ndryshoni preferencat tuaja në cilësimet e analizës në aplikacion.
Mund të vendosni edhe shfletuesin tuaj për të bllokuar të gjitha cookies ose për të treguar kur një cookie po vendoset, megjithatë shërbimet tona mund të mos funksionojnë si duhet nëse cookies-at tuaj janë të çaktivizuara. Për të mësuar se si të kontrolloni ose të çaktivizoni cookies-at në shumicën e shfletuesve, konsultoni seksionin "Ndihmë" të shfletuesit ose pajisjes suaj ose vizitoni www.allaboutcookies.org
Ne respektojmë Principat e Vetë-Rregullimit të Veprimeve në Internetin e Reklamave të Digitualizuara të Shoqërisë së Reklamave. Për të mësuar më shumë ose për të refuzuar reklamimin e bazuar në interes në internet nga një listë e kompanive që marrin pjesë në DAA, vizitoni https://youradchoices.com/control ose http://youradchoices.ca/choices për një listë të kompanive që marrin pjesë në DAA të Kanadasë..