Programi i biznesit për qira makinash i Enterprise Rent-A-Car

 

Nëse jeni pronar i biznesit tuaj ose menaxhoni një flotë, Enterprise Rent-A-Car mund të bashkëpunojë me ju për të personalizuar një program qiraje për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja biznesore.

Nga qirajet e shkurtra deri te ato të gjata, ne mund të përshtatim një paketë qiraje makinash korporative për të ndihmuar në menaxhimin e kostove, ndjeshmërinë e udhëtimit biznesor dhe rritjen e efikasitetit për ju dhe ekipin tuaj.

For every rental need - whether it’s for an hour, a day, a week, a month or even longer.

  • Vendndodhjet për qira në aeroporte, në qytete dhe në qendra tregtare
  • Një rrjet global në rritje i vendndodhjeve në të gjithë Evropën dhe në botë
  • Një gamë e gjerë e makinave cilësore, duke përfshirë makinat kompakte, SUV-të, furgonat

Ju lutemi dërgoni kërkesën tuaj dhe ne do të kënaqemi të flasim me ju në lidhje me nevojat tuaja për qira biznesi.

 

PYETNI TANI

Shikoni videon dhe zbuloni Programin tonë të Qirave Biznesore

Zgjidhje të përshtatura për të zhvilluar efikasitetin

Menaxhimi online

Duke lidhur profilin e llogarisë suaj me Programin tonë të Besnikërisë, Enterprise Plus, mund të sigurojmë vartësitë tuaja me akses të sigurt dhe të shpejtë në shërbimet e personalizuara të qirave tuaja.

Makinat sipas orës, ditës dhe muajit

Zmadhoni flotën tuaj në varësi të nevojave të biznesit tuaj. Shërbimet tona të përshtatshme të qirave ju lejojnë të zgjidhni makinat e duhura kur ju duhen - dhe për sa kohë.

Vendndodhjet lokale dhe globale

Me degë në të gjithë botën, duke përfshirë qytete, aeroportet dhe stacionet e trenit, ne jemi aty kur na nevojiteni.

Muaj ose më shumë

Përfitoni nga kursimet nëse keni nevojë për një makinë për më shumë se një muaj.

ZGJIDHNI LLOJIN TUAJ TË MAKINËS

Mini

Citroen C1 or similar model

Na kontaktoni tani për më shumë informacione

2500 km/muaj

NDIHMA STANDARDE NË RRUGET E DHEU

MBAJTJA

1x VOZITËS SHTESË FALAS


 

Economy

Toyota Yaris or similar model

Na kontaktoni tani për më shumë informacione

2500 km/muaj

NDIHMA STANDARDE NË RRUGET E DHEU

MBAJTJA

1x VOZITËS SHTESË FALAS


 

SUV

Suzuki Vitara or similar model

Na kontaktoni tani për më shumë informacione

2500 km/muaj

NDIHMA STANDARDE NË RRUGET E DHEU

MBAJTJA

1x VOZITËS SHTESË FALAS


 

Dëshironi të mësoni më shumë rreth një rezervimi?

Dëshironi të zbuloni se si mund të kurseni para me një qiraje biznesi të Enterprise? Dorëzoni një kërkesë tani dhe një nga konsulentët tanë do të hyjë në kontakt me ju.