Car rental in Albania

Rezervo një mjet

ose  
Marrja
KthimiMakina me qira në Shqipëri dhe në mbi 85 vende dhe territore.

Enterprise Rent-A-Car ofron më shumë se thjesht marrjen me qira të makinave tradicionale. Ne jemi zgjidhja juaj globale e transportit.

Enterprise Rent-A-Car Albania ju uron mirëseardhjen

Enterprise është i ri në Shqipëri, por ne kemi qënë në rritje në të gjithë globin që nga viti 1957. Sot, Enterprise është një nga kompanitë më të mëdha të dhënies me qira në botë, me mbi 1.5 milion makina. Pavarësisht madhësisë tonë, ne mbetemi një biznes familjar dhe vetëm një qëllim – të tejkalojmë pritshmëritë tuaja për shërbimin dhe vlerën e ofruar. Na jepni një mundësi dhe do të provoni mënyrën Enterprise të të vendosurit konsumatorin të parin ... gjithmonë.

Car rental in Albania
Albania
 • Standardi ynë i Kujdesit

  Ne premtojmë që t'ju vëmë në vendin e parë, me kujdesin tonë të jashtëzakonshëm për klientët dhe automjete që mirëmbahen dhe pastrohen sipas standardeve tona të larta.

  Mëso më shumë
 • Zgjidhje për Bizneset

  Zgjidhje të personalizuara për të gjitha bizneset.

  Eksploro Zgjidhjet
 • Marrje me qira e shkurtër

  Our tailor made Mini Lease program.

  Mëso më shumë