Standardi ynë i Kujdesit

 

Çdo gjë që bëjmë, e bëjmë me Standardin tonë të Kujdesit.
Ne premtojmë që t'ju vëmë në vendin e parë, me kujdesin tonë të jashtëzakonshëm për klientët dhe automjete që mirëmbahen dhe pastrohen sipas standardeve tona të larta.
Ne inovojmë vazhdimisht për të ndihmuar në përparimin e botës—duke përfshirë mënyra të reja për të bërë më shumë për ju, në mënyrë që të mund të udhëtoni me besim, pavarësisht se ku ju çon jeta.
Për të bërë këtë premtim realitet, vendet tona të qiradhënies janë udhëzuar nga praktikat më të mira të mëposhtme.

Zotimi për pastrim të plotë

Clean vehicles have always been a priority. With the Complete Clean Pledge®, we elevated our cleaning practices for vehicles and our branches so you can feel confident with every rental, every time.

Transaksione me Prekje të Ulët

We want your rental process to be as intuitive and easy as possible.So, we’re increasing our efforts to provide high-tech, low-touch digital tools that provide less contact without sacrificing service.

Shërbim i Jashtëzakonshëm për Klientët

Shërbimi i mirë ndaj klientit fillon me dëgjimin. Ne i kushtojmë kohë për të kuptuar nevojat tuaja, në mënyrë që të mund të ofrojmë zgjidhjen më të mirë. Kjo vëmendje ndaj klientëve tanë është ajo që na ka bërë një lider global në mobilitet. Klientët vijnë tek ne—dhe qëndrojnë me ne—sepse ne gjithmonë përpiqemi të ofrojmë një përvojë të jashtëzakonshme dhe të personalizuar.

Mirëmbajtja dhe Siguria e Automjeteve

Asnjë gjë nuk është më e rëndësishme se siguria e klientëve tanë. Ne ndjekim ose tejkalojmë udhëzimet e prodhuesve për zëvendësimin e gomave dhe ndërrimin e vajit për të ndihmuar në sigurimin e një përvoje të sigurt dhe të pandërprerë.

Inspektim Vizual i Çdo Automjeti

Si pjesë e Standardit tonë të Kujdesit, ne kryejmë një kontroll final të cilësisë në çdo automjet para çdo qiraje. Ky hap shtesë përfshin dokumentimin e gjendjes së automjetit para çdo qiraje, duke ju ofruar qetësi mendore në mënyrë që të mund të fokusoheni në rrugën përpara.