Ofertë Sezonale


Gjeni çmimet më të mira të mundshme me Enterprise, kudo që të shkoni!

Zbuloni botën

Gati për të nisur aventurën tuaj të ardhshme të mrekullueshme? Mos kërkoni më tej me ofertën tonë ekskluzive 10% për automjetet me qira në një sërë vendesh të botës.

 

Pse të kënaqeni me të zakonshmen kur mund të eksploroni të jashtëzakonshmen?

 

Pamvarësisht nëse preferoni plazhet e bukura të Greqisë, rrugët simpatike të Italisë ose peizazhet e çmuara të Zelandës së Re, përzgjedhja jonë e larmishme e destinacioneve garanton se ka diçka për çdo udhëtar.

 

Shfrytëzojeni mundësinë për të eksploruar, zbuluar dhe krijuar kujtime të paharrueshme me ofertën tonë të pamposhtur për automjetet me qira.

 

Gama jonë e gjerë e automjeteve, duke përfshirë automjete kompakte, SUV dhe modele luksoze, do të thotë që do të jeni të sigurt që do të gjeni automjetin e duhur që i përshtatet nevojave tuaja.

 

Rezervoni sot dhe përfitoni nga kjo ofertë nga 22 mars deri më 31 maj në 75 vende.

 

Your next adventure awaits – book now and let the road trip of a lifetime begin!

MARRJA ME QIRA NGA ENTERPRISE

 

Kemi më shumë makina, kështu që keni më shumë zgjedhje

Nga makinat ekonomike deri te ato për udhetime ne grup, gjithmonë do të gjeni mjetin e duhur për nevojat tuaja në Enterprise

Rezervo një mjet

ose  
Marrja
Kthimi
X

Lista e Vendeve Pjesëmarrëse

Shqipëria

Argjentina

Armeni

Aruba

Austri

Barbados

Belgjikë

Belize

Bonaire

Bosnjë

Bullgaria

Ishujt Kajman

Kili

Kolumbia

Kosta Rika

Kroacia

Curacao

Qipro

Republika Çeke

Danimarka

Republika Domenikane

Ekuador

Egjipt

El Savador

Estoni

Ishujt Faroe

Finlandë

Gjeorgji

Greqia

Grenada

Guatemala

Guajana

Hondurasi

Hungari

Izlanda

Italia

Xhamajkë

Jordani

Kosova

Letoni

Lituani

Luksemburg

Maltë

Meksika

Mal i Zi

Marok

Holandë

Zelanda e Re

Nikaragua

Maqedonia e Veriut

Norvegji

Omani

Panamaja

Paraguaj

Peruja

Polonia

Portugalia

Katar

Rumunia

Arabia Saudite

Serbi

Sllovaki

Sllovenia

Afrika e Jugut

Shën Marten

St. Barths

Surinami

Suedia

Zvicra

Tortola

Trinidad dhe Tobago

Turqia

Emiratet e Bashkuara Arabe

Uruguai

Ishujt e Virgjër të SHBA

Terms & Conditions

 

 1. Kjo ofertë ju jep të drejtën për një zbritje prej 10% nga tarifa baze e marrjes së makinës vetëm [Bazuar në normat më të mira ditore të qirasë të bazuara në faqet e internetit në kohën e rezervimit] gjatë periudhës së rezervimit të makinës suaj (Periudha e Qirasë).
 2. Kjo ofertë është e disponueshme në vendndodhjet pjesëmarrëse të Enterprise Rent-A-Car në Shqipëri, Argjentinë, Armeni, Aruba, Austri, Barbados, Belgjikë, Belize, Bonaire, Bosnje dhe Hercegovinë, Bullgari, Ishujt Kajman, Kili, Kolumbi, Kosta Rika, Kroaci, Curacao, Qipro, Republika Çeke, Danimarka, Republika Domenikane, Ekuador, Egjipt, El Salvador, Estoni, Ishujt Faroe, Finlandë, Gjeorgji, Greqi, Grenada, Guatemala, Guajana, Honduras, Hungari, Islandë, Itali, Xhamajka, Jordani, Kosovë, Letonia, Lituania, Luksemburgu, Malta, Meksika, Mali i Zi, Maroku, Holanda, Zelanda e Re, Nikaragua, Maqedonia e Veriut, Norvegjia, Omani, Panamaja, Paraguaji, Peruja, Polonia, Portugalia, Katari, Rumania, Arabia Saudite, Serbia, Sllovakia, Sllovenia , Afrika e Jugut, St. Maarten, St. Louis, Afrika e Jugut Baarths , Suriname, Suedi, Zvicër, Tortola, Trinidad & Tobago, Turqi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguay, Ishujt e Virgjër të SHBA.
 3. Kjo ofertë është e vlefshme për të gjitha rezervimet e bëra nga data 22 mars deri më 31 maj dhe periudhat e qirasë nga 1 prilli deri më 14 korrik dhe nuk vlen për periudhat e qirasë që kalojnë 28 ditë. 
 4. Kjo ofertë vlen për të gjitha klasat e makinave të disponueshme në kohën e rezervimit.
 5. Të gjithë shoferët duhet të përmbushin kërkesat e minimumit të moshës për vendin e marrjes së makinës, Politikat e Mosha ndryshojnë sipas vendit të marrjes dhe do të jenë në dispozicion për lexim në kohën e rezervimit në internet.
 6. Përveç nëse specifikohet ndryshe, kjo ofertë nuk zbatohet për asnjë tarifë shtesë, duke përfshirë heqjen e reduktimit te detyrimit (excess-in), tarifat e qirasë në një drejtim (one way rental), tarifat e karburantit, tarifat shtesë për shoferin dhe shoferin e ri, marrjen me qira të artikujve shtesë, duke përfshirë por pa u kufizuar në sediljet për fëmijë, zinxhirët e borës, raftet e çatisë dhe udhëzues navigimi.
 7. Shërbimi i marrjes dhe dorëzimit është nën kufizimet gjeografike. Kontaktoni degën tuaj të qirajes për më shumë detaje.
 8. Ju keni të drejtën të anuloni rezervimin në çdo kohë deri në fillimin e periudhës së qirasë pa ndonjë penallti. Nëse nuk keni më nevojë për rezervim, ju kërkojmë të anuloni rezervimin para fillimit të periudhës së qirasë.
 9. Kjo ofertë është në varësi të disponueshmërisë së makinës dhe nuk mund të përdoret në lidhje me çdo ofertë promocionale tjetër, normë me zbritje, rezervime të mëparshme ose ekzistuese.
 10.  Kjo ofertë dhe këto kushte janë shtesë dhe nuk zëvendësojnë ndonjë kusht të marrëveshjes në lidhje me qirajen tuaj, e cila përmban dispozita të rëndësishme lidhur me qiranë e çdo makinë dhe që do të vazhdojë të aplikohet në tërësi për qiranë.
 11.  Kjo ofertë dhe këto terma dhe kushte, si dhe çdo mosmarrëveshje apo pretendim që lind nga ose në lidhje me to, rregullohen nga ligji Anglez. Nëse jeni rezident në Bashkimin Evropian , ju mund të bëni procedime ligjore në lidhje me këtë ofertë dhe këto terma dhe kushte ose në gjykatat Angleze, ose në gjykatat e shtetit anëtar të Bashkimit Evropian në të cilin banoni.
 12.   Si konsumator, do të përfitoni nga çdo dispozitë e detyrueshme e ligjit të vendit në të cilin jeni banor. Asgjë në këto kushte, përfshirë dhe paragrafin më lart, nuk prek të drejtat tuaja si konsumator për të bazuar në dispozitat detyruese të ligjit lokal.
 13.  Ju këshillohet me këmbëngulje të njiheni me rregullat lokale të trafikut në destinacionin tuaj të qirasë. Informacione të tjera mund të gjenden për vendet në Bashkimin Evropian në http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14.  Ky promovim ofrohet nga Enterprise Rent-A-Car Albania.